Dutch English French German Polish

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.


www.ambkunststofkozijnen.nl

Rolluiken                                                                                                             


Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort, ze zijn koude- en warmte-isolerend en geluiddempend. Bij A.M.B. kunststofkozijnen heb je de keuze uit een maximum aan kastmaten en 3 verschillende kastvormen; afgeschuind, rond en recht. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie. Met het brede gamma rolluiken van A.M.B. kunststofkozijnen vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.
U heeft de keuze tussen PVC lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde – kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm.
De rolluikkasten (recht, afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten.
Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.

voorzetrolluik                                                                        voorzetrolluik binnenkant

 

De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht.
Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

 

 

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd, dit betekent een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken van Wilms zijn standaard voorzien van isolatie en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

U heeft keuze uit 2 soorten lamellen, namelijk: PVC en dubbelwandig gelakt en geïsoleerd aluminium. Er is een zeer brede waaier aan kleuren.

De kast is standaard voorzien van isolatie. De U-waarde is 1.08 W/m²K

      opbouwroluiken                                                                                                              opbouwrolluiken binnenkant

 

Doordat de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken.

De opbouwrolluiken kunnen manueel of elektrisch bediend worden. De elektrische opbouwrolluiken zijn voorzien van de Ilmo motor, deze motor regelt zelf zijn eindepunten en is voorzien van obstakeldetectie en een vorstbeveiliging.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan niet alleen garant voor een optimaal gebruiksgemak, maar verzekeren bovendien een langere levensduur

 

 

Inbouwrolluiken

 

A.M.B. kunststofkozijenen extrudeert zelf PVC lamellen.  Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat u steeds uw gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en de aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden. Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen.
Maxi PVC lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, crèmewit, grijs, bruin en beige.  Voor grote dimensies bieden geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.


inbouwrolluiken binnenkant                                      inbouwroluiken


 

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer.Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras.  Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.  Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.

 

 

Als u meer wilt weten over de prijzen.

 

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!!!!!!     

 

 

 

De offerte is 1 maand geldig!