Dutch English French German Polish

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.


www.ambkunststofkozijnen.nl

Glas


A.M.B. Kunststof Kozijnen Sinds kort verkopen wij ook enkelglas, dubbelglas, hardglas deuren, douchedeuren, spiegelglas, ventilatierooster etc.
Ook voor u interieurglas ( bijv. voor de achterwand van u keuken) kunt u bij ons terecht.
Hieronder ziet u enkele afbeeldingen en voorbeelden van verschillende soorten figuurglas. Bij figuurglas is het glas bewerkt
met een patroon en eventueel een kleur. Figuurglas kan worden toegepast bij binnen- en buitendeuren of ramen.


.

 

Met behulp van isolatieglas kan er behoorlijk worden bezuinigd op stook- en koelingkosten.Isolatieglas zorgt er namelijk voor dat een stuk minder warmte door het glas wordt geleid. Zo wordt het gemakkelijker om de binnentemperatuur te regelen. Er zijn verschillende varianten in isolatieglas. Zo kunnen wij standaard isolatieglas leveren , HR++, isolatieglas met uitwisselruit, inbraakvertragend isolatieglas, enz.

 


 

Hardglazen deuren en puien zijn in diverse uitvoeringen, naar de persoonlijke smaak aangepast en door ons leverbaar. Hierdoor is dit product dan ook breed toepasbaar. Voorbeelden zijn: entree puien, buitenpuien, binnendeuren en -wanden, douchedeuren en -wanden 
c.q. cabines en ook trappen behoren tot de mogelijkheden. Hardglazen deuren en puien nodigen uit of sluiten ruimten juist discreet af zonder het 
gevoel te krijgen opgesloten te zijn. Eén en ander heeft te maken met het geheel of gedeeltelijk zorgen voor doorzicht waardoor ruimtes groter lijken.
Het soort glas wat hiervoor gebruikt wordt is hardglas. Een glassoort dat na speciale behandeling en extra verhitting in de oven wel 7 malen sterker is dan normaal glas. 
Het glas is dus bij lange na niet zo kwetsbaar als dat u van glas gewend bent. Onze hardglazen deuren kunnen tegen een stootje. 
Er zijn verschillende deurmodellen, van gewone deuren tot schuifdeuren. Voor ons maakt het niets uit, 
wij kunnen de deur geheel naar uw wens maken.

                                                              

 

  
Wij leveren het glas voor u op maat en kunnen dit ook voor u monteren. 

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op!